Informatii despre gazde

Hotel Apartament ELDYA comfort&suites se află la 3,7 km de pârtia de schi Clăbucet şi la 3,4 km de pârtia de schi Poliştoaca şi oferă acces gratuit la internet WiFi şi unităţi de cazare cu bucătărie.

Unităţile de cazare de la acest hotel de apartamente au TV cu ecran plat şi baie privată cu duş, articole de toaletă gratuite şi uscător de păr. Se oferă cană fierbător şi cuptor.

Hotel Apartament ELDYA comfort&suites oferă o terasă.

Oaspeţii pot folosi depozitul pentru echipament de schi şi pot schia în imediata apropiere a apartamentului.

Clăbucet Sosire 1 este la 3,1 km de Hotel Apartament ELDYA comfort&suites, iar telescaunul Clăbucet se află la 3,7 km de proprietate.

Vorbim limba dumneavoastră!

Situat la 100 m de Cabana Vanatorilor si cota 1000, ofera pentru vacanta 15 apartamente confortabile,mobilate si utilate complet cu 2 si 3 camere decomandate si semidecomandate. In apartamentele cu 2 camere se pot caza familii,nu mai mult de 4 persoane. In apartamentele cu 3 camere se pot caza familii sau cupluri,nu mai mult de 5 persoane.Parcare .Gratar in curte.Fumatul este permis in curte si pe balcon,este strict interzis in cladire.Nu se accepta sub nici o forma animale de companie. Optional putem asigura la cerere micul dejun in sistem self-catering. La cerere contra cost si alte servicii Unitatea turistica isi rezerva dreptul de a selecta turistii.

La 3,5 km distanta de noi se afla Fun Park Trei Brazi care este situat in vecinatatea cabanei Trei Brazi din statiunea Predeal. Datorita peisajului locatia este unica. In Fan Park se pot desfasura activitati pe tot parcursul anului,in functie de sezon beneficiind de distractie adrenalina si sport. In sezonul de vara parcul de aventură aşteaptă sa explorati cele 2 trasee cu dificultate medie pentru copii si adulti, tiroliana pentru adulti si copii , piste de tubbing artificiale in lungime de 100 metri.Banda de urcare in lungime de 80m va poate facilita accesul spre Tubbing atat vara cat si iarna O alta atractie turistica ar fi Canionul 7 scari aflat la cca 10-15 kilometri departare de Predeal Tiroliana de la Canionul 7 Scari are in total 2,1 kilometri si 23 de trasee pentru adulti si copii, cu o inclinatie intre doua si patru grade. Cel mai scurt dintre trasee are 47 de metri, in timp ce cel mai lung masoara 273 de metri. Biletele pentru accesul la tiroliana costa 50 de lei de persoana pentru traseele lungi si de 20 de lei de persoana, pentru cele destinate copiilor. Tiroliana porneste de la canion, urmeaza traseul drumului forestier din zona, trece pe lang

Limbi vorbite: Engleză standard, Română

despre-noi-img